bezoekers

 

Enkel personen in het bezit van hun persoonlijke model 4, model 6, model 9, SSL, lidkaart van een schuttersclub aangesloten bij een erkende sportfederatie, jachtvergunning, wapenverzamelaars-of wapenhandelaarserkenning, lidkaart van AAD- AVWL- Wapenunie-BVVW, politie -brandweer of militaire ID, ID kaart van een privé- bewakingsfirma krijgen toegang tot de beurs.

 

Een persoon in het bezit van één van de bovenstaande kaarten mag 2 invités mee te brengen waarvoor hij verantwoordelijk is en blijft.

 

De Nederlandse wapenliefhebbers zijn uiteraard ook welkom mits ze in het bezit zijn van hun persoonlijke lidkaart van : een KNSA schietvereniging, de NVBMB (Door overheid erkende munitieverzamelvereniging), het VNW (door overheid erkend), Edouard de Beaumont (door overheid erkend) KNVJ (Jagers, door overheid erkend), KNTS Koepel Ned. Traditionele schutters (door overheid erkend) en NABV (Airsoft door overheid erkend) Alle wapenverloven, wapenontheffingen en handelaarserkenningen afgegeven door de politie en/of minister.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

onderaan onze

home pagina